Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinner Cruise

Details over dit uitje
Dinner Cruise

Wilt u 's-avonds er even helemaal tussenuit voor een gezellige vaartocht inclusief een overheerlijk 3-gangen diner? Huisbrand Events organiseert diverse Dinner Cruises in Nederland en België, geheel volgens uw wensen. De combinatie van culinair genieten en een heerlijke boottocht is het perfecte alternatief voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje met collega's, vrienden of familie.

Welkom op één van onze fraaie schepen, die van alle gemakken voorzien is en uw gezelschap langs de schitterende monumenten van uw favoriete stad vaart. We varen een stuk over een rivier, passeren sluizen en bruggen en ondertussen geniet u van een exquise 3-gangen diner.

Met een goed glas wijn laat u het landschap aan u voorbij trekken, voorzien van een brede horizon en groene akkers en een schitterende zonsondergang. Veel plezier tijdens deze unieke Dinner Cruise!

Inclusief:

- Boothuur
- Uitgebreid 3-gangen diner
- Bediening aan boord
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan