Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Popquiz in Amersfoort

Details over dit uitje
De Popquiz in Amersfoort

Huisbrand Events komt nu met een spetterende popquiz. In hartje Amersfoort wordt uw muzikale kennis op de proef gesteld. Voor welke categorie kiest u? Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op uw wensen afstemmen.

- 60’s & 70’s

- 80’s & 90’s

- 2000 tot nu

- Nederpop

- Divers

Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van bands en popgroepen als Queen, Take That, The Script en andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden op u afgevuurd door onze eigen enthousiaste showmaster.

Uw gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen. Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits van vroeger en nu uit de speakers knallen. Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel?

Uiteraard moedigen wij u aan om de nachtegaal in uzelf naar boven te krijgen. Als u geluk heeft wordt u ontdekt door een platenmaatschappij en krijgt uw carrière ineens een verrassende wending. Dus, ga ervoor, zing mee, denk na en win de 'Popquiz-hoofdprijs’!

Inclusief:

- Quizmaster
- Leuke prijs voor de winnaar
- Locatie hartje Amersfoort

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 -19 personen  € 22,50 p.p. excl. BTW

20 - > personen  € 19,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan