Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz

Details over dit uitje
De Grote Sportquiz

De Grote Sportquiz van Huisbrand Events in Nederland of België is een quiz voor sportfanaten, sportliefhebbers en iedereen die tijdens een bedrijfsuitje of groepsuitje het thema sport voortvarend wilt uitdiepen. Onze quizmaster gaat jullie voor in de kennis op dit gebied. De competitie kan beginnen....

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. De quiz zal voor het overgrote deel in het teken staan van Nederlandse sporters en Nederlandse sportprestaties. Weten jullie nog wie de laatste Elfstedentocht won en welke sporter de meeste Olympische plakken heeft vergaard tijdens Sotchi 2014? We kunnen de moeilijkheidsgraad volledig aanpassen naar uw wens!

Om de sfeer te verhogen hebben we nog enkele andere rondes bedacht. Wat dacht u van het hilarische onderdeel ‘Nederlandse sporters raden’ en ook de ronde ‘petje op, petje af’ mag natuurlijk niet ontbreken. Het beste team zal uiteindelijk onderling strijden om de felbegeerde hoofdprijs in een bloedstollende finale. Wie mag zich kronen tot de enige echte sportkenner van het gezelschap?!

Inclusief:

- Een enthousiaste quizmaster
- Beeld & geluidsfragmenten
- Oranje-attributen
- Een prijs voor de winnaar
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

15 – 20 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
20 – 40 personen: € 24,50 p.p. excl. BTW
40 –  >  personen: € 21,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten:

De bezorgkosten naar uw locatie zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan