Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dagje Den Haag

Details over dit uitje
Dagje Den Haag

Doe een 'Dagje Den Haag' en stap door de gezellige binnenstad van Den Haag met Huisbrand Events en beleef de oude stad met deze tour, toen de VOC-mentaliteit nog helemaal in was, om het zo maar te zeggen!

10.00 - 13.00 uur Old Den Haag

We nemen u tijdens deze puzzeltocht mee naar de tijden toen het Binnenhof nog maar net bestond. Uw gezelschap wordt ingedeeld in teams van 5 tot 8 personen. Aan de hand van een oude stadskaart bepaalt ieder team zijn of haar eigen route door het centrum van Den Haag. Onderweg lost u allerlei puzzels op die alleen maar te ontraadselen zijn als u zich goed inleeft in de boeiende historie van deze stad.

13.00 - 14.30 uur Lunch

Na de speurtocht is het tijd voor een heerlijke lunch! De professionals van Huisbrand Events hebben voor u heerlijke gerechten op het programma staan. Geniet van de gezellige sfeer in een echt Haags etablissement en kijk eens om u heen, misschien zit de Minister-president wel aan een ander tafeltje.......

 14.45 - 16.30 uur Likeurproeverij (5 likeuren)

Het wordt tijd voor een eersteklas proeverij van lokale likeurtjes. Huisbrand Events neemt u mee naar een likeurproeverij waar u vijf verschillende drankjes gaat proeven. Het is een prima afsluiting voor een gezellige dag! Veel plezier!

Bovenvermelde tijden zijn indicatief. Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook in een andere volgorde of samenstelling te boeken.

Inclusief:

- Old Den Haag met enthousiaste begeleiding

- Luxe broodjes lunch

- Likeurproeverij met 5 likeurtjes

- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan