Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Dinner Game

Details over dit uitje
Crime City Dinner Game

Huisbrand Events heeft voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje de stad van uw keuze omgetoverd in Crime City. Samen met vrienden of collega’s speelt u tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje een spannend virtueel spel terwijl u in 3 verschillende restaurants geniet van heerlijke maaltijden. Een culinaire belevenis met een flinke schep enerverende en niet schadelijke criminaliteit dus. Te boeken in bijna elke grote stad in Nederland of België.

Crime City wordt gespeeld in verschillende teams die moeten proberen zoveel mogelijk buit binnen te krijgen. Een spannende competitie verbonden door diverse bezoekjes aan de beste restaurants. Als echte maffiosi baant ieder team zich een weg door de stad.

Verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht.

We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht.

Inclusief:

– Professionele begeleiding
– Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
– GPS Tablets
– Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
– Leuke prijs voor het beste team
– Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:

12 – 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
20 –  > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan