Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88

Details over dit uitje
Crazy 88

Crazy 88 van Huisbrand Events in Nederland en België brengt het beste (en het slechtste) bij jullie naar boven tijdens dit bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in de door jullie gekozen stad. Jazeker, bekend van Tv en altijd grappig, spannend en gezellig tegelijk! Gekke en ludieke opdrachten uitvoeren in hoog tempo, in verschillend teams, dat is waar het in feite om draait. Een verrassende competitie met een climax van jewelste! In bijna elke stad in Nederland of België door Huisbrand Events te organiseren!

Jullie worden in het centrum van de door jullie gekozen stad opgesplitst in Teams van 5 – 8 personen en op pad gestuurd met belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Zijn jullie in het gezelschap van ‘daredevils’ en doorzetters? Dan is deze Crazy 88 de kans om de boel op stelten te zetten! Eens kijken wie van jullie de opdrachten allemaal tot in detail het best uitvoert.

Natuurlijk doen jullie het uiteindelijk voor de eer en de hoofdprijs die na afloop door ons wordt overhandigd! Onze jury houdt uiteraard rekening met de presentatie en de accurate uitvoering! Veel plezier!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Drankje voor onderweg
– 1 drankje (bier,fris,huiswijn,koffie en thee)
– Filmcamera’s tijdens het spel
– Leuke prijs voor het winnende team
– Alle filmpjes digitaal na afloop
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Prijs:

10 – 14 personen € 29,50: NU € 25,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 26,50: NU € 22,50 p.p. excl. BTW
30 –  >  personen € 23,50: NU € 19,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan