Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Comedy Workshop

Details over dit uitje
Comedy Workshop

Les krijgen van een professionele comedian, een BN-er of beroemde Vlaming, bij Huisbrand Events brengen we iedereen professioneel aan het lachen. Een grap bedenken is misschien nog niet zo ingewikkeld, maar die goed over de bühne te laten komen, dat is een ander verhaal.

Creatief met gedachten, het formuleren van een goede grap, timing, het komt allemaal aan de orde bij deze ludieke workshop.

Uitermate geschikt om te doen met die vrienden die zichzelf altijd zo leuk hebben gevonden!

Een leuk verhaal bedenken is soms al moeilijk, maar hoe brengt u dat het best over het voetlicht waardoor het publiek volledig wordt ingepakt? De Comedy Workshop van Huisbrand Events heeft antwoorden op al uw vragen!

De workshop combineren met een lekker diner of een stevige lunch? Vertel uw wensen aan onze professionele medewerkers! Overal is een mouw aan te passen dus aarzel niet uw ideeën bij ons neer te leggen!

Deze workshop kan op locatie worden gehouden, op kantoor, thuis of op een specifieke plek!

Inclusief

– Professionele comedian
– Locatie: stad naar keuze
– Te boeken op de dag en tijdstip die u wenst!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan