Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bus Tour Den Haag

Details over dit uitje
Bus Tour Den Haag

Heeft u zin om Den Haag van top tot teen te leren kennen? Met de Bus Tour van Huisbrand Events kunt u deze bruisende stad vanuit een comfortabele stoel bekijken. Onze gids laat u alle belangrijke plekken zien, teveel om op te noemen!

Vanuit een comfortabele stoel de mooiste plekken en gebouwen van Den Haag bezichtigen? U kunt een unieke bustour boeken bij Huisbrand Events. Van Scheveningen tot aan de moderne architectuur rond het centraal station, u komt alles te weten over onze beruchte regeringszetel waar heel wat historische figuren hun roem hebben vergaard!

Het Vredespaleis, het Mauritshuis, de Lange Voorhout, u heeft er vast al eens van gehoord maar u wilt het eindelijk ook wel eens zelf zien! Reserveer deze gezellige bustour en u zult versteld staan van de fascinerende anekdotes die onze gids u vertelt. Eindelijk rijdt u zelf eens over de lanen waar onze Koningin op prinsjesdag met de gouden koets langs komt!

Een stop bij het Kurhaus te Scheveningen voor een stevige lunch of een rondleiding over het binnenhof, het is allemaal mogelijk tijdens deze unieke citytrip door de regeringszetel van Nederland!

Inclusief:

- Luxe tourbus met chauffeur
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

20 - 29 personen € 26,50 p.p. excl. BTW

30 - 39 personen € 17,50 p.p. excl. BTW

40 - 49 personen € 15,50 p.p. excl. BTW

50 - 60 personen € 14,50 p.p. excl. BTW

Heeft u zelf al een bus tot uw beschikking? Wij verzorgen graag een professionele gids die bij jullie aan boord komt. Uiteraard passen wij dan de prijs voor u aan.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan