Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bus Tour Rotterdam

Details over dit uitje
Bus Tour Rotterdam

Wilt u Rotterdam beter leren kennen? Met de Bus Tour van Huisbrand Events kunt u deze bruisende stad vanuit een comfortabele stoel bekijken.

Onze gids laat u alle belangrijke plekken zien, teveel om op te noemen!

Het Manhatten aan de Maas is een prachtig decor om vanuit uw luie stoel te bekijken. Tijdens deze prachtige bustour komen we langs alle bekende plekken en monumenten en zien we de haven, de Erasmusbrug, de Coolsingel en de torenhoge gebouwen op de Kop van Zuid en de Wilhelminapier, het zijn de kroonjuwelen van de stad. Onder leiding van onze professionele gids komt u er van alles over te weten!

Aan Rotterdam wordt altijd gebouwd! Rotterdam staat samen met Frankfurt, Madrid, Parijs, Warschau en Londen in de Europese top van steden met hoogbouw. Uw gids loodst het hele gezelschap langs verschillende opzienbarende plekken en gebouwen. En als u er even uit wilt voor een lunch bij Hotel New York, geen probleem. Onze chauffeurs zijn flexibel ingesteld!

Voordat u uw bustour boekt kunt u alles rustig met ons bespreken. Wilt u na uw bustour een speciale rondvaart boeken of een diner organiseren? Huisbrand Events kent de beste uitjes ook voor en na uw bustour!

Inclusief:

- Luxe tourbus met chauffeur
- Professionele gids
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

20 - 29 personen € 26,50 p.p. excl. BTW

30 - 39 personen € 17,50 p.p. excl. BTW

40 - 49 personen € 15,50 p.p. excl. BTW

50 - 60 personen € 14,50 p.p. excl. BTW

Heeft u zelf al een bus tot uw beschikking? Wij verzorgen graag een professionele gids die bij jullie aan boord komt. Uiteraard passen wij dan de prijs voor u aan.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan