Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubbelproeverij

Details over dit uitje
Bubbelproeverij

Goed voor de dag komen tijdens een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje, met deze Bubbelproeverij van Huisbrand Events leert u elke Champagne op waarde schatten. Te organiseren in Nederland en België en voorzien van enthousiast commentaar van de beste champagnekenners.

Sparklings zijn trendy en werelds. We kennen allemaal de befaamde champagne en prosecco inmiddels, maar er is nog zoveel meer te ontdekken. Tijdens dit Bubbel-Bachanaal proeft u in totaal 3 verschillende bubbelwijnen, van diverse komaf en van hoge kwaliteit.

Bubbels zijn hot op alle continenten! En terecht, want niet alleen zijn ze fris en heerlijk van smaak als aperitief, ze zijn tevens een uitstekende begeleider van de mooiste gerechten! We nemen je mee daar de wereld van de bubbels. Boek dus snel de bubbel proeverij en laat je verrassen!

Voor vrijgezellenfeesten hebben we ook een speciaal arrangement in de aanbieding, waarbij de vrijgezel al bubbelend in het zonnetje wordt gezet! Geniet van een heerlijke proeverij en de lekkere hapjes. Proost!

Inclusief:

- 3 verschillende bubbels om te proeven
- Hartige
- Unieke locatie stad naar keuze

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan