Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch Delft

Details over dit uitje
Biking Brunch Delft

Beleef de 'Biking Brunch' in Delft: dat is fietsen, lekker eten én de stad zien, met Huisbrand Events. Waarom? Wij Nederlanders zijn groot gebracht op de fiets. Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, maar toch is het zo dat vrijwel iedere Hollander wel een fiets heeft en dat ons land over de gehele wereld bekend is om zijn tulpen, klompen en... fietsen! En zeg nou zelf: de fiets is toch ook een geweldig vervoermiddel voor zowel volwassenen als kinderen. Snel in de stad, redelijk comfortabel, gezond èn goed voor het milieu! Dus Huisbrand Events zou heeft een nieuwe manier gecreeerd om te eten en te genieten: de Fietsbrunch!

Een van onze ervaren gidsen stapt samen met u na het voorgerecht op de fiets voor een tocht door het centrum. U zult versteld staan van al hetgeen waar u normaal aan voorbij schiet, maar wat u vanaf de fiets wèl opmerkt. Onze gids vertelt u interessante feiten en prachtige anekdotes bij alle mooie plekjes die u ziet.

Onderweg wordt het hoofdgerecht genuttigd in een gezellig restaurant.

Beleef de stad op uw gemak tijdens deel 2 van de fietstocht, maar zie meer dan als u zou lopen.

Dit gezellige en actieve evenement sluiten we af met een heerlijk dessert. Ondertussen luisteren we naar elkaars verhalen.

Voor vragen en suggesties, wensen of voorkeuren kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze creatieve medewerkers!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 14.15 Fietsen ophalen

14.15 - 15.00 Fietstocht deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 16.45 Fietstocht deel 2

16.45 - 17.00 Fietsen inleveren

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)

- Fiets

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 61,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan