Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Beppen en Steppen Brunch Antwerpen (België)

Details over dit uitje
Beppen en Steppen Brunch Antwerpen (België)

Steppen is nog steeds leuk! Zeker als er bij gegeten en gedronken kan worden, in de Beppen en Steppen Brunch in Antwerpen (België) van Huisbrand Events.

Mede om die reden hebben wij een Step Brunch voor u bedacht die per kickbike, een moderne variant van de aloude step wordt afgelegd.

Na het voorgerecht wordt u ontvangen door een Huisbrand Events Kickbike instructeur, die u eerst test op uw stepvaardigheid en u vertrouwd maakt met de kickbike. Klinkt ingewikkeld, maar echt iedereen kan het en het is geweldig leuk om te doen!

Vervolgens gaat u met zijn allen de leukste plekjes verkennen. Daarbij vertelt uw Huisbrand Events Kickbike Instructeur, die ook uw enthousiaste en deskundige Holland Tour Guide is, alle leuke wetenswaardigheden en anekdotes over de plaatsen die u aandoet.

Uiteraard is er tijd voor het hoofdgerecht in een gezellig restaurant, waar u even uit kunt blazen en kunt genieten van een borrel. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen natuurlijk ook meegenomen worden in de tourprijs.

We adviseren een luchtig hoofdgerecht, zodat u de rest van de tocht in een rap tempo kunt afleggen. De winnaar krijgt tijdens het dessert de eer en met de jury valt niet te delibereren!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Steptocht deel 1
14.45 - 15.45 Hoofdgerecht
15.45 - 16.30 Steptocht deel 2
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Kickbike
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan