Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Uitzonderlijk Utrecht

Details over dit uitje
Uitzonderlijk Utrecht

Ontdek Utrecht … maar hoe?

10.15 - 10.45 Koffie en gebak

We starten dit familie-uitje of bedrijfsuitje van Huisbrand Events in Utrecht met een heerlijk kopje koffie of thee en natuurlijk een heerlijk stuk appelgebak. Daarna vervolgen wij onze dag met een rondleiding met gids door de stad.

10.45 - 12.45 Utrecht City Tour

Huisbrand Events neemt u mee naar Utrecht, de centraal in Nederland gelegen hoofdstad van de provincie Utrecht.

De tour gaat door de prachtige, door oude singels omgeven oude stad en leidt u ondermeer langs de Oudegracht en de Nieuwegracht, met de bekende werven en werfkelders; de lage kades en de tunnelvormige kelders die hier op uit komen.

De stad Utrecht telt ook vele, vaak zeer oude kerken (de Romaanse Pieterskerk dateert bijvoorbeeld al uit de 11e eeuw!), een heus stadskasteel Oudaen en verschillende hofjes waaronder de Beyerskameren.

12.45 - 13.45 Lunch

Na deze zeer interessante stadswandeling door Utrecht, gunnen we u een welverdiende rust en gaan we uitgebreid lunchen in een door Huisbrand Events geselecteerd Utrechts restaurant.

14.00 - 15.00 Domtoren beklimmen

Een dagje Utrecht zonder de Utrechtse Domtoren te hebben beklommen is incompleet! Vandaar dat we u meenemen op deze verticale tocht van zo'n 112 meter over eeuwenoude traptreden. Het uitzicht is adembenemend!

15.30 - 16.30 Rondvaart Utrecht

We zijn de dag begonnen langs de kades van de Oude gracht en de Nieuwe Gracht en we sluiten de dag hier ook weer af, met een rondvaart. De prachtige Utrechtse binnenstad met haar vele eeuwen oude grachten vraagt erom om vanaf het water te worden bekeken! U hoort de prachtigste verhalen over alle bezienswaardigheden van de Domstad en haar bewoners. Een waardige afsluiter van deze prachtige dag!

Mocht u de dag willen verlenen, met bijvoorbeeld een borrel of diner, geen probleem! U kunt dit gerust aan Huisbrand Events overlaten!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Entree Domtoren
- Rondvaart
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot.

Tegen een meerprijs is ook een prive boot te boeken. Zowel open- als gesloten boten zijn beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs:

10 - 19 personen € 65,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 58,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan