Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beach Rugby – Strandrugby

Details over dit uitje
Beach Rugby – Strandrugby

Net als bij de Six Nations Cup eens lekker tegen elkaar rugbyen voor een grote beker? Maak van uw bedrijfsuitje of groepsuitje een echte teambuildings kraker. Beach Rugby van Huisbrand Events is op diverse stranden in Nederland en België te organiseren. En niet iedereen hoeft uit de sportschool te komen, snelheid en souplesse is net zo belangrijk!

Onder leiding van ervaren professionals worden de basisbeginselen van het rugby behandeld. Niet alleen leer je hoe je met die rare balvorm moet omgaan maar leren we je ook hoe je de tegenpartij een loer draait! Ook belangrijk! Maar het belangrijkste waar het bij rugby om draait is TEAMWORK natuurlijk. Rugby is voor iedereen, jong en oud genieten van al de verschillende trainingsvormen. Uiteindelijk werk je naar het eindspel toe dat flagrugby heet, hierbij is natuurlijk geen contact zodat iedereen mee kan doen!

Bespreek je clinic met onze professionele medewerkers! Dit sportieve avontuur is uitstekend geschikt voor die gezellige en hilarische middag met je vrienden of vriendinnen. Zin in een stevige lunch na afloop? Overal is een mouw aan te passen. Veel plezier!

Inclusief:

- 1 drankje
-
- Enthousiaste begeleiding
- Teambuilding
- Prijs voor het beste team

Prijs:

10 - 14 personen: € 29,50 p.p. excl. BTW
15 -   > personen: € 27,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan