Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amsterdam Experience

Details over dit uitje
Amsterdam Experience

Huisbrand Events heeft de beste 'Amsterdam Experience': een arrangement met Van Gogh Museum, grachtenvaart met lunch, Heineken Experience, kroegentocht.

11.00 - 13.00 Van Gogh Museum

Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een unieke ervaring. Nergens ter wereld is het mogelijk om zoveel schilderijen van de wereldberoemde Vincent van Gogh bij elkaar te zien. In het museum kunt u de ontwikkeling in het werk van de kunstenaar op de voet volgen of zijn schilderijen vergelijken met werk van andere 19e eeuwse kunstenaars uit de collectie.

Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19de-eeuwse kunstgeschiedenis.

13.15 - 14.45 Grachtenvaart met Lunch

Huisbrand Events neemt u mee voor een prachtige rondvaart van 1,5 uur door de Amsterdamse grachtengordel. Langs de Singel, naar de Wallen, genieten van de vele bruggen, spannende plekjes die u vanaf het water kunt bezichtigen. Tijdens de vaart wordt een uitgebreide lunch geserveerd en is inclusief drankjes.

15.00 - 16.30 Heineken Experience

Na de lunch brengt u een bezoek aan de Heineken Experience. Hier beleeft u het ontstaan en de geschiedenis van het merk en haar bieren. U ervaart wat een flesje ervaart tijdens de botteling, u wordt getest op uw kennis van bier en de bereiding er van. Vanzelfsprekend wordt er ook getest of u wel van bier houdt…

16.30 - 19.30 Kroegentocht

U heeft niet volledig van Mokum genoten als u niet hebt deelgenomen aan deze Amsterdamse kroegentocht. Tenminste, dat vinden wij van Huisbrand Events… Samen met een ervaren gids (nee, een professionele Huisbrand Events gids, géén notoire zatlap en kroegloper!) bezoeken we een drietal typisch Amsterdamse cafés.

In iedere kroeg krijgt u een drankje aangeboden en terwijl u daarvan geniet, vertelt uw gids over de historie van de buurt, het café, de vaak markante eigenaren en de meest bijzondere gasten. Hoe ontspannend wilt u het hebben?

Dus; in iedere kroeg een borrel (bier, fris en wijn) èn een mooi verhaal! En luister goed naar de verhalen van de gids, want aan het einde van de kroegentocht gaan we u overhoren! Haha!

Belangrijk is dat er wel gegeten wordt! We nodigen u dan ook graag uit voor een 3 gangen diner? Informeer naar de mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Entree Van Gogh Museum
- Lunchvaart
- Heineken experience
- Kroegentocht met professionele gids
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de lunchvaart wordt er gebruik gemaakt van een overdekte boot.

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan