Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zalig Zwolle

Details over dit uitje
Zalig Zwolle

10.30 - 11.00 Koffie en Gebak

Welkom in Zalig Zwolle, waar Huisbrand Events u zal vermaken met een eersteklas rondleiding door het oude centrum, een gezellige rondvaart en een ontspannen High Tea. U wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie en een vers stukje gebak, zodat u alvast in de stemming komt! Deze dag is geheel gewijd aan de mooiste stad aan de IJssel.

11.00 - 13.00 Rondleiding

Bezoek het oude centrum onder leiding van een professionele gids en hoor de mooiste historische anekdotes over bekende monumenten, stadspoorten en de oude stadsmuur, de roemruchte strijd tegen de Spaanse overheersers en nog veel meer. De stad staat vol middeleeuwse bouwwerken en is eveneens uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland. Tijdens uw stadswandeling ontdekt u deze gezellige stad van A tot Z.

13.00 - 14.00 Rondvaart

Zwolle vanaf het water willen wij u tijdens deze dag zeker niet onthouden. Buiten de IJssel kent de stad diverse leuke vaarroutes dwars door het centrum. De grachten brengen u langs de oude stadspoorten en diverse bekende Zwolse grachtenpanden, restaurants en musea. De Sassenpoort, de Plantagekerk, het Maagjesbolwerk en de Peperbus, u ziet het allemaal vanuit een comfortabele rondvaartboot.

14.00 - 16.00 High Tea

Tijd voor een kleine pauze, en niet zomaar één. In een gezellige etablissement in het centrum schotelen wij u een echte High Tea voor! Petit-fourtjes, cake, muffins en sandwiches staan ook op het menu, dus dat wordt heerlijk uitgebreid ontspannen! Het is een prima slot van een ontdekkingstocht door Zwolle. Geniet ervan!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe High Tea
- Rondvaart centrum Zwolle
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot.

Prijs:

10 - 19 personen € 61,00 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 52,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan