Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Holland Compleet tour

Details over dit uitje
Holland Compleet tour

De luxe Huisbrand Events touringcar staat voor u klaar in Amsterdam, evenals uw persoonlijke reisleider. Hij laat in de Holland Compleet tour vandaag een aantal highlights zien van Noord- en Zuid-Holland en kan u prachtige verhalen en anekdotes vertellen over deze beide prachtige provincies.

09.00 - 10.30 Bezoek Zaanse Schans

We rijden eerste naar Zaandam, waar we de Zaanse Schans zullen bezoeken. De Zaanse Schans is een park waar originele groene houten Zaanse gebouwen (woningen, werkplaatsen, maar ook de allereerste winkel van Albert Heijn!) vanuit de gehele Zaanstreek zijn neergezet en herbouwd. Doordat de oorspronkelijk op deze prachtige plek aan de Zaan gelegen windmolens grotendeels zijn behouden en gerestaureerd, krijgt u hier een prachtig beeld van het Zaanse land in vroeger eeuwen.

11.00 - 12.30 Tour Volendam

Vanuit Zaandam gaan wij met onze bus en gids richting het oude vissersdorpje Volendam. Vanuit dit dorpje bevisten de vissermannen met hun kotters in vroegere dagen de voormalige Zuiderzee. We wandelen onder leiding van uw Holland Tour Guide langs de gezellige haven, over de Dijk en langs de vele winkeltjes en restaurantjes. Uw gids vertelt over de historie van het dorp en haar inwoners, die zich vaak nog in traditionele klederdracht hullen. Tevens bezoeken we een kaasmakerij, waar de beroemde Noord Hollandse kaas nog op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd.

12.30 - 13.30 Lunch in Volendam

Tussen de middag nodigen we u uit voor een gezellige lunch. Even rust in een gastvrij Volendams restaurant om aan te sterken voor het middaggedeelte van deze tour. Eet smakelijk!

14.45 - 15.45 Rondleiding Delftse Porseleinfabriek

Vervolgens stappen we met gevulde buiken weer in de Holland 'Tour Guides Touringcar, die ons naar Delft brengt. We brengen een bezoek aan een fabriek waar het wereldberoemde Delfts Blauw aardewerk wordt gefabriceerd. U krijgt een rondleiding door het bedrijfsmuseum, waar u prachtige porseleinen pronkstukken ziet, vervaardigd in het mooie Delfts Blauw. Ook laten we u zien hoe het porselein zo typisch beschilderd wordt; speciaal voor u wordt hier een demonstratie van gegeven. Goed opletten dus; misschien kunt u hier thuis iets mee doen…! We sluiten de rondleiding af in de showroom, waar u iets van het prachtige aardewerk kunt aanschaffen. Tot slot krijgt u een leuk aandenken aan uw bezoek mee.

16.15 - 18.15 Bustour Scheveningen /  Tour Den Haag

Onze volgende stop is in Scheveningen, de mondaine badplaats aan de Noordzeekust. We zullen een korte rit door deze mooie vissersplaats maken. Vervolgens gaan we door naar Den Haag. We nemen u mee voor een citytrip door de hofstad Den Haag. We komen langs de Lange Vijverberg, bekijken het Oude Stadhuis aan de Groenmarkt, komen langs het Binnen- en Buitenhof, de Gevangenpoort en nog veel meer. De deskundige gids van HTG vertelt u over het ontstaan en de historie van de Hofstad en haar bewoners. Beleef de geschiedenis van deze prachtstad! Uiteraard laten we u ook het oorspronkelijk in 1533 gebouwde Paleis Noordeinde, ook wel "Het Oude Hof" genoemd, zien. De wijk waarin het Paleis ligt; het Hofkwartier herbergt tevens vele prachtige art nouveau panden, zoals gebouw Mercurius. Ook het Oude Mannenhuis en enkele schuilkerken zijn in het Hofkwartier te vinden.

Na Den Haag rijden we gezamenlijk terug naar Amsterdam, waar we uitstappen en afscheid van elkaar zullen nemen. Als u dit wilt, kunnen we echter dit afscheid nog even uitstellen, door gezamenlijk te dineren in een door Huisbrand Events geselecteerd restaurant. Informeer naar alle mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Transfer vanaf Amsterdam
- Bezoek kaas boerderij en klompenmakerij
- Broodjes lunch
- Bezoek porseleinfabriek
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

20 - 29 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 61,00 p.p. excl. BTW
40 - 49 personen € 55,50 p.p. excl. BTW
50 -  >  personen € 52,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan