Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Cocktails maken

Details over dit uitje
Workshop Cocktails maken

Welkom op de bruisende en tongstrelende workshop Cocktails maken van Huisbrand Events, op diverse gezellige locaties in Nederland en België te organiseren voor vrienden, vriendinnen of collega's die wel eens willen leren de meest exotische cocktails te mixen.

Mojito, Pink Paradise, of tongstrelende Bombay Bramble, shake ze allemaal onder de vakkundige leiding van een echte professionele shaker!

U wordt verwelkomd met een non-alcoholisch drankje zodat u nog een beetje nuchter deze cursus kan volgen.

Onze professionals geven allereerst wat uitleg over het ontstaan, de smaakcombinaties en de techniek van het mixen. Een scheutje rum hier, roeren, citroensapje, niet te veel, alle ingrediënten voor een professionele cocktail komen langs!

Tot zover de theorie, nu nog de praktijk. Maak twee cocktails die volgens u ook nog te drinken zijn. Bewijs uw vakmanschap door deze drankjes ook nog zelf tot u te nemen!

Natuurlijk is het zaak ook nog wat speciale hapjes bij deze workshop te nuttigen. Wat dacht u van onze heerlijke tapas, zodat u helemaal in zuidelijke sferen verkeerd?

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Welkomstdrankje
- Het maken van de cocktails
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip in een stad naar keuze!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan