Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop CD Opnemen

Details over dit uitje
Workshop CD Opnemen

Altijd al eens je eigen nummers professioneel willen laten produceren? Samen met Huisbrand Events bouw je aan je muziek carrière met je eigen band of groep. Deze workshop is zowel in Nederland als in België te boeken. Welkom in onze professionele geluidsstudio waar we binnen een paar uur jouw CD geheel geremixt afleveren.

Uitverkochte optredens in de grootste zalen en stadions, de meest exotische plaatsen en wereldsteden bekijken vanuit je limousine?

Onder enthousiaste begeleiding (en uiteraard onder het genot van een drankje om de kelen te smeren) gaan jullie vervolgens een uur keihard oefenen, eventueel je eigen tekst schrijven en je klaar maken voor de opname.

Jouw favoriete nummer, eventueel met jouw eigen tekst, maar zeker met je eigen stem wordt opgenomen en professioneel gemixt. Als de technici klaar zijn met jouw opname en het eindresultaat op cd staat, krijg je deze uiteraard mee (1 exemplaar per groep).

Misschien betekent dit wel jouw muzikale doorbraak!!

Inclusief:

– Studio in stad naar keuze
– Professionele begeleiding
– Drankje
– Exemplaar van de opgenomen CD
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan