Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Bodypainting

Details over dit uitje
Workshop Bodypainting

Je eigen lichaam voor een deel laten beschilderen of leren wat daar allemaal bij komt kijken, de Workshop Bodypainting van Huisbrand Events maakt uw uitje in Nederland of België bijzonder aantrekkelijk. Hou je van tatoeages, lichaamsbeschildering en wil je creatief te werk gaan. Reserveer deze uitdagende workshop in een stad naar keuze.

Wat dacht je van bodypainting op elkaar´s lichaam? Of het beschilderen van een leuk model die het helemaal niet erg vindt om doelwit te zijn van de creatieve uitspattingen van bezoekende artistiekelingen.

Deze 3 uur durende Bodypainting Experience workshop maakt van elk uitje een uniek avontuur!

Tijdens de sessie kan je gebruik maken van allerlei lekkere drankjes om het creatieve proces te stimuleren. Vooral met een wijntje of een glaasje Sangria, is deze Bodypainting Experience helemaal fantastisch!

En.. als je toch nog een oude tatoeage hebt waar je wel eens vanaf wilt, misschien is deze Bodypainting Experience wel de oplossing!

Inclusief:

- Begeleiding door professionele bodypainter
- Onbeperkt koffie, thee, bier, wijn, rosé, sangria en frisdrank
- Op aanvraag is een model beschikbaar
- Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan