Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner

Details over dit uitje
Winter Walking Dinner

Op zoek naar een “cool” en gezellig uitje tijdens deze winter? Het Winter Walking Dinner van Huisbrand Events is overal te boeken in heel Nederland en België.  Combineer een heerlijke stadswandeling met een eersteklas diner, maak van uw Kerst iets speciaals samen met de enthousiaste stadsgidsen en culinaire smaakmakers van Huisbrand Events.

Kerstmis is niet alleen een feest van licht en vrede, maar ook van familiebezoek en uitgebreid dineren. Zalig uiteraard en uitermate gezellig! Maar het heeft ook best wel wat nadelen; een hoop geregel, een grote afwas en doodmoe in bed… En waar denkt u dat al dat overheerlijke Kerstdineren blijft? Inderdaad; uw weegschaal zal het weer moeilijk krijgen!

Huisbrand Events maakt het u dit jaar gemakkelijk!

Wij nodigen u met de feestdagen uit voor een geweldig Winter Walking Dinner, of zoals u wilt: een Winter Wandel Diner. U kiest de restaurants waar u gezellig met uw gezelschap wilt dineren en wij verzorgen uw diner en professionele gids!

Geniet van uw kerstdiner dat bestaat uit de heerlijkste gerechten en wandel na iedere gang door de mooie binnenstad naar een ander restaurant waar u in een hele andere kerstsfeer beland… Eventueel sluiten we af met warme apfelstrüdel en glühwein! Sneeuw kunnen we niet garanderen, maar die kunnen we er wel voor u bij denken…

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 19.45 Rondleiding
19.45 – 20.45 Hoofdgerecht
20.45 – 21.30 Rondleiding
21.30 – 22.00 Nagerecht

Prijs:

10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
30 –   > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan