Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner

Details over dit uitje
Winter Walking Dinner

Of u nu de binnenstad van Maastricht wilt verkennen, of in een grote stad in Vlaanderen een gezellige wandeling wilt maken, Huisbrand Events combineert tijdens dit groepsuitje het beste van twee werelden. U ziet niet alleen alle mooiste monumenten maar gaat ook nog eens heerlijk dineren in drie verschillende toprestaurants. Onze professionele gids praat u intussen bij over de bijzonderheden van de door uw uitgekozen stad. De Winter Walking Dinner is in elke stad in Nederland of België te boeken.

Een heerlijke winterse wandeling voor de inwendige mens dus! Op elke hoek is er weer een nieuw verhaal te vertellen en langzaam krijgt u weer trek in de volgende culinaire verrassing. Maar geen paniek, binnen een halve kilometer staan er nieuwe lekkernijen op het programma!

Voor deze speciale wandeling heeft Huisbrand Events een selectie gemaakt van de beste restaurants met de beste culinaire verrassingen tijden deze wintermaanden. Geniet ervan!

Programma – indicatie:

18.00 – 18.45 Winters voorgerecht
18.45 – 19.45 Wandeling
19.45 – 21.00 Winters hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wandeling
22.00 – 22.30 Winters nagerecht

Inclusief:

– 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
– Professionele begeleiding (échte stadsgids met jarenlange ervaring)
– Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!
– In heel Nederland en België te reserveren

Handige Tip voor uw Winter Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor  7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan