Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Brunch

Details over dit uitje
Winter Walking Brunch

De Winter Walking Brunch van Huisbrand Events is te reserveren in bijna alle grote steden van Nederland en België, voor vrienden, familie  of collega’s die weer eens wat te vieren hebben, die tijdens de wintermaanden eens gezellig onder elkaar willen zijn en die een stad zoals Amsterdam, Brussel , Maastricht of Gent beter willen leren kennen. Wij maken van uw bedrijfsuitje of groepsuitje een afwisselend cultureel en culinair evenement.

Uiteraard laten we u niet te lang wandelen door de vrieskou! Onze professionele en enthousiaste stadsgids vertelt u tijdens de wandelingen allerlei boeiende verhalen zodat u wat van de stad leert. Als verrassing deelt uw gids ook nog iets lekkers uit.

De Winter Walking Brunch is door heel Nederland en België te boeken.

Programma-indicatie:

13.00 – 13.45 Voorgerecht
13.45 – 14.45 Rondleiding
14.45 – 15.30 Hoofdgerecht
15.30 – 16.30 Rondleiding
16.30 – 17.00 Nagerecht 

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan