Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walk

Details over dit uitje
Winter Walk

Speciale winterse wandelingen boekt u bij Huisbrand Events in elke grote stad in Nederland en België. Of het nu vriest, motregent of als u echt van uw winterdepressie af wilt, onze professionele gidsen staan altijd voor u klaar om uw gezelschap op een gezellige, boeiende en vooral warme wijze rond te leiden in de stad van uw keuze. Of u nu de binnenstad van Groningen wilt verkennen of de Amsterdamse grachten in de winter wilt ervaren, bij ons komt elke grote of kleine groep aan z’n culturele trekken.
Op elke hoek van elke straat of op elk plein is een ander verhaal te vertellen en natuurlijk is het vooral noodzakelijk ook de inwendige mens warm te houden. Even lekker pauzeren in een gezellig café met een kopje warme chocolademelk, al onze winterwandelingen worden op maat voor u georganiseerd.

Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren waar u tijdens de winter echt warm van wordt? Reserveer uw eigen winterwandeling nu bij Huisbrand Events!

Inclusief:

– Pauze in typisch stadscafé met een warme drank (koffie/ thee/ chocolademelk)
– Professionele begeleiding

– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen 18,50 p.p. excl. BTW
15 – >  personen 15,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan