Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Dinner Cruise

Details over dit uitje
Winter Dinner Cruise

De Huisbrand Events Winter Dinner Cruise  is een sfeervolle combinatie van een gezellige vaartocht met een voortreffelijk 3-gangen diner, te organiseren in heel Nederland en België. U stapt met het hele gezelschap aan boord van een zeer comfortabel schip waarna de eerste lekkernijen al snel op tafel komen. We nemen u mee over de grachten, rivieren en waterwegen rondom of pal in de stad van uw keuze en serveren de lekkerste gerechten met en goed glas wijn.

Vooral tijdens de wintermaanden zijn de grachten en rivieren lekker rustig, een ideaal uitje dus om eens heerlijk te genieten.  Na afloop van het diner geniet u nog even van een heerlijk likeurtje en komt de kapitein nog even een praatje met u maken. Voor een perfect familie-diner of een onvergetelijk vriendenuitje is deze Winter Dinner Cruise van Huisbrand Events een unieke belevenis.

Geniet ervan en schroom niet ons in te lichten over speciale wensen of bijzonderheden. Tijdens de Winter Cruise is overal een mouw aan te passen! Trossen los dan maar!

Inclusief:

– Boothuur
– Bediening aan boord
– Onbeperkt (verwarmende) drankjes uit de Hollandse bar
– Heerlijk 3-gangen diner
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan