Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel

Details over dit uitje
Wie is de Rat Dinerspel

Het Wie is de Rat Dinerspel van Huisbrand Events in Nederland en België maakt van uw bedrijfsuitje of groepsuitje iets zeer speciaals. Dit spel heeft als doel zoveel mogelijk centjes te verdienen voor uw eigen bankfiliaal. U hoort het goed, wij toveren we uw team om in een investeringsbank met ambitieuze medewerkers…..Uiteraard hoort daar een lekker diner bij om iedereen energiek te houden.

Tijdens elk spel is een slimme saboteur bezig dat bedrag af te romen en het te stoppen in zijn eigen spaarpotje! Deze Rat is een intrigant van de bovenste plank en houdt heel erg van uw centen!

Tussen elke spelronde door serveren wij u weer een nieuwe gerecht van een culinair 3-gangen diner van topkwaliteit, zodat u ook nog eens kan pauzeren. Daarna gaat we verder met de Verhalenronde, Blufronde en Rouletteronde. Na elke ronde kunt u ook geld verdienen met het identificeren van de Rat, maar deze laat zich zoals gewoonlijk niet zo makkelijk pakken!

Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen en de Rat te identificeren! De hoofdprijs ligt op u te wachten! Wel even wachten op onze accountants, ze hebben even wat tijd nodig om alle activa bij elkaar op te tellen! Veel plezier tijdens dit onovertroffen spel voor lekkerbekken en geldwolven! Heeft de Rat de meeste poen verdiend of is uw team de winnaar?

Inclusief:

– Quizmaster
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Gezellig decor
– Locatie naar keuze
– Prijs voor het beste team en de beste rat
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW
30 –  >  personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Bezorgkosten:

De bezorgkosten naar uw locatie zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan