Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner Utrecht

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Utrecht

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Utrecht van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Lekker eten, rondgeleid en rondgevaren worden door het centrum van Utrecht. Dat is het Walking & Floating Dinner Utrecht in het kort. In drie leuke etappes wordt u begeleid naar alle onderdelen van uw overheerlijke 3-gangen menu. Tussendoor geniet u van het prachtige stedelijke decor van de stad, de grachten, de monumenten en de lichtjes.

We beginnen in een toprestaurant in het centrum van de stad aan het voorgerecht. Daarna neemt onze professionele gids uw voltallige gezelschap mee langs historische monumenten, pleinen en andere beroemde landmarks. Interessante, grappige en fascinerende anekdotes worden door uw gids in hoog tempo en met groot lyrisch vermogen verteld. Vervolgens schuift aan voor weer een andere culinaire verrassing, het hoofdgerecht wordt gegeten op een toplocatie.

Stap vervolgens op onze goed uitgeruste rondvaartboot en geniet van een ontspannen boottochtje over de grachten van de stad. Bekijk de opvallende grachtenpanden vanaf uw comfortabele positie. We meren af en lopen door naar het laatste restaurant waar u een kostelijk dessert kunt verwachten! Veel plezier en geniet ervan!

Programma:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.10 - 22.10 Rondvaart
22.15 - 22.45 Dessert

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner is een open boot inclusief. De boot kan in geval van slecht weer overdekt worden via een luifel. In Utrecht zijn er ook tegen een meerprijs mogelijkheden om gebruik te maken van een gesloten boot. Vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief:

- Rondvaart
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan