Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner

Details over dit uitje
Walking Dinner

Het Walking Dinner van Huisbrand Events is een culturele en culinaire ontdekkingsreis door het gezellige centrum van elke grote stad in Nederland of België. Voor vrienden, familie of collega’s die gezellig onder elkaar willen zijn en het beste van uw stad willen ontdekken. Afwisselend bezoekt u drie restaurants waarna u weer op stap gaat met onze enthousiaste stadsgids.

Of u nu Amsterdam wilt bezoeken of elke andere grote stad in Nederland of België, een professionele stadsgids staat voor u klaar om u van restaurant naar restaurant te leiden. In elke nieuw restaurant schuift u aan voor weer een ander gerecht. Zo brengt u een gezellige en ontspannen tijd door in de stad van uw keuze.

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Rondleiding
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants in de stad van uw keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
30 –  > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

 Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan