Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vi Va Volendam

Details over dit uitje
Vi Va Volendam

Beleef het 'Vi Va Volendam' dagarrangement van Huisbrand Events, met rondleiding, lunch, klederdracht foto, palingrokerij. Het pittoreske haventje van Volendam, de prachtige huisjes, de gezellige kroegjes en de beroemde historie. Maak u op voor een uniek bezoek aan dit talentvolle dorp. Misschien wel het beroemdste dorp van Nederland, waar een stoet van artiesten nog steeds elke dag te vinden is om te genieten van echte Volendamse gebruiken!

10.30 - 11.00 Koffie en Gebak

We verwelkomen u met koffie en gebak in een gezellig Volendams restaurant.

11.00 - 12.30 Rondleiding

We vertrekken langs de haven en zien de visafslag. Hier begint uw historische ontdekkingsreis van Volendam, de beroemde vissersplaats kent een lange historie vol noeste arbeid en zeemansverhalen. Maar ook het palingsoundmuseum is om de hoek, en we zien vast een echte Volendammer in originele klederdracht. Uw gids vertelt u de boeienste verhalen en sappigste anekdotes.

12.30 - 14.00 Lunch

Het is tijd om eens lekker te genieten van de Volendamse keuken. U krijgt een heerlijke lunch geserveerd, een stukje vis mag natuurlijk niet ontbreken!

14.00 - 15.00 Foto in originele klederdracht

Bezoek een echt oud Volendams huisje en laat u in klederdracht fotograferen! Een leuke foto voor aan de muur thuis of als onderlegger voor een ansichtkaart!

15.15 - 16.00 Bezoek Palingrokerij

Tot besluit nemen we een kijkje in een echte palingrokerij, waar het paling roken nog steeds in alle glorie wordt bedreven. U krijgt uitleg over alles wat met dit ambacht te maken heeft en uiteraard laten we u ook een stukje proeven.

Bovenvermelde tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Foto in klederdracht
- Bezoek palingrokerij
- Lunch
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 52,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uiteraard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan