Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Uitbundig Utrecht

Details over dit uitje
Uitbundig Utrecht

Met 'Uitbundig Utrecht' van Huisbrand Events bent u de hele middag gezellig op stap in Utrecht! Ontdek de leuke binnenstad en zing de leukste smartlappen in een echt Utrechts café!

12.00 - 13.30 uur Lunch

Op een lege maag kan niet gelopen worden! U begint dit arrangement daarom met een overheerlijke lunch in ontspannen sfeer! Zo laadt u de accu even op waarna onze professionele gids zich bij u voegt om de rondleiding te beginnen.

13.30 - 15.30 uur Rondleiding

Utrecht is meer dan alleen de Domtoren! Wandel over de Oudegracht, bekijk de speciale werfkelders en hoor de mooiste anekdotes over de geschiedenis van deze heerlijke stad. Bekijk 'stadskasteel' Oudean en bezoek de 'winkel van Sinkel'. De professionele gids van Huisbrand Events laat u in de rondleiding de mooiste monumenten zien en vertelt ondertussen fascinerende historische verhalen.

15.30 - 17.00 uur Smartlappen Workshop

Rond half vier wordt het tijd voor een gezellig café! Door de smartlappen workshop leert u de leukste Hollandse liedjes in harmonie mee te zingen. U krijgt van ons een boek met allerlei gezellige 'smartlappen' en al snel staat u als een nachtegaaltje te zingen. Ontdek de charmes van het levenslied en laat anderen meehuilen met de vaak hartverscheurende teksten.

Bovenvermelde tijden zijn indicatief. Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook in een andere volgorde of samenstelling te boeken.

Inclusief:

- Compleet verzorgde lunch

- Rondleiding met professionele gids

- Smartlappen workshop in gezellig café!

- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 62,00 p.p. excl. BTW

15 - 19 personen € 56,50 p.p. excl. BTW

20 - >  personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangementis uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan