Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oh Oh Den Haag!

Details over dit uitje
Oh Oh Den Haag!

Oh Oh Den Haag!

We gaan vandaag happen en stappen in Den Haag!

10.30 - 11.00 Koffie en appelgebak

De gids van Huisbrand Events zorgt voor een warm onthaal in de Hofstad tour, met een lekkere kop koffie en een typisch Haagse lekkernij.

11.00 - 13.00 Den Haag City Tour

De HTG gidsen laten u de meest prachtige plekjes van Den Haag zien, van het Koninklijke gedeeltes waar Paleis Noordeinde, ook wel 'Het Oude Hof' genoemd, staat tot de van oorsprong arme volkse wijken als de Spuibuurt en de Jodenbuurt. Uw gids kent Den Haag als zijn/haar broekzak en vertelt u alles over het deftige 's-Gravenhage en het volkse Den Haag en alles wat daar tussenin zit. Deze stadswandeling kan overigens ook per step of fiets worden afgelegd, vraag naar alle mogelijkheden.

13.00 - 14.30 Lunch

Het is tijd om even uit te rusten en alle indrukken te laten bezinken. Uiteraard is het dan ook tijd voor een uitgebreide lunch in een Haags restaurant. Natuurlijk is er de typische Haagse lekkernij bij aanwezig.

14.30 - 16.30 Bezoek Mauritshuis

Naast 'het Torentje' aan de Haagse Hofvijver staat het Mauritshuis. Dit gebouw werd in de zeventiende eeuw ontworpen en gebouwd door de 2 belangrijkste architecten van die tijd, Jacob van Campen en Pieter Post, voor graaf Johan Maurits van Nassau die er geruime tijd woonde.

Tegenwoordig herbergt het Mauritshuis een geweldig overzicht van Hollandse en Vlaamse schilderkunst van de vijftiende- tot de achttiende eeuw en een zeer indrukwekkende collectie Hollandse Meesters als Rembrandt, Vermeer, Jan Steen, Frans Hals en Paulus Potter.

Natuurlijk kunnen we de dag afsluiten met een borrel of een diner in een door Huisbrand Events geselecteerd restaurant. Waarom ook niet?

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Entree Mauritshuis
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 51,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan