Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amsterdam in 1 dag

Details over dit uitje
Amsterdam in 1 dag

Beleef Amsterdam in 1 dag! Huisbrand Events neemt u mee langs bekende toeristische plekjes. We beginnen de dag met een relaxte stadswandeling.

11.00 - 13.00 Rijksmuseum

Het Rijksmuseum Amsterdam, meestal het Rijksmuseum genoemd, is het grootste en belangrijkste kunst- en geschiedkundige Rijksmuseum van Nederland en is eigendom van de staat. Het bevat onder meer topstukken van de kunstschilder Rembrandt van Rijn (De Nachtwacht) in zijn ruim 200 zalen.

Het museum telt ruim 1 miljoen voorwerpen in zijn collectie. Doel van het museum is de geschiedenis van Nederland te tonen aan een breed publiek. In het gebouw is tevens het Rijksprentenkabinet gevestigd. Het Rijksmuseum staat op de lijst de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten.

13.00 - 14.00 Lunch

Na het museum bezoek genieten we gezamenlijk van een uitgebreide lunch in een typisch Amsterdams restaurant.

14.00 - 16.00 Tour Amsterdam

Onze gids leidt u door de prachtige buurt de Jordaan en laten u de vaak eeuwenoude panden zien, waar geschiedenis werd beleefd en geschreven. We laten u het pand zien waar Rembrandt van Rijn woonde en werkte en we bezoeken de straatjes en grachtjes rondom het Johnny Jordaan plein. De man die samen met Tante Leen aan de bakermat stond van de originele Amsterdamse smartlap. Als je goed luistert, hoor je hem en anderen nog dagelijks galmen uit open ramen en kroegdeuren.

Of toch liever de Wallen? Dat kan, want we wandelen ook uitgebreid door de beruchte rosse buurt. Als er èrgens in Amsterdam een plek is waar ambachten te zien zijn, dan is het wel op de Amsterdamse Wallen…!

16.00 - 17.00 Rondvaart

Aansluitend gaan we met zijn allen aan boord van een rondvaartboot en kunt u de stad ook vanaf het water bewonderen; u zult verbaasd staan hoe anders de stad er op deze manier uitziet!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

De prijs is inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Lunch
- Rondvaart
- Entree voor het Rijksmuseum
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een prive rondvaartboot toe te voegen aan uw arrangement.

Prijs:

10 - 19 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 61,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan