Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tilburg is Top!

Details over dit uitje
Tilburg is Top!

Bezoek de gezellige Brabantse stad Tilburg met een professionele gids van Huisbrand Events en doe een workshop cocktail shaken! Wij maken van uw speciale uitje in het centrum van Tilburg een top-belevenis!

10.30 - 11.00 Koffie en Gebak

We verwelkomen u met een heerlijk vers kopje koffie en een stukje gebak in het centrum van de stad. Daar maakt u kennis met onze professionele gids die een encyclopedisch geheugen heeft als het gaat om de historie van deze bekende textielstad.

11.00 - 13.00 Rondleiding

Uw gids brengt u in de rondleiding langs alle bekende monumenten in het centrum en ook diverse moderne gebouwen worden onder de loep genomen. Vanaf de Oude Markt met de Heikese kerk tot het Heuvelplein, u krijgt de leukste verhalen te horen over de ontwikkeling van deze stad waar Willem II een graag geziene gast was.

13.00 - 14.00 Lunch

Na de twee uur durende ontdekkingstocht door het centrum wordt het tijd voor een aangename lunch in een prima Tilburgs etablissement waar een lekkere lunch wordt geserveerd.

14.30 - 17.00 Cocktail workshop

Het is tijd voor het hoofdprogramma van deze middag! Door professionele cocktailshakers wordt u onderwezen in de geheimen van het creatief mixen, 'stirren' en voorbereiden van onder meer de Eternal Fire Storm, de Frozen Blue Daiquiri ,de Hawaiian Punch en de Jamaican Banana. Oefening baart kunst dus na wat inleidende verhalen van uw begeleiders gaat u zelf aan de slag met een paar prachtige flessen en cocktailshakers.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Cocktailworkshop
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 19 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 60,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan