Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht met Bourgondisch Dineren

Details over dit uitje
Speurtocht met Bourgondisch Dineren

Er even helemaal uit in het mooie centrum van een stad in Zuid-Nederland, Brabant of Vlaanderen? Reserveer deze Speurtocht met Bourgondisch dineren van Huisbrand Events en ontdek de stad van uw keuze van A tot Z met vrienden of collega's tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje.

Bij deze speurtocht is het een kwestie van temporiseren! U krijgt van ons een routebeschrijving en een boekje met opdrachten mee. U puzzelt zo alle straatjes, steegjes van de stad af. En u bent altijd net op tijd voor een nieuwe ervaring in weer een ander restaurant. Voorgerecht, hoofdgerecht en natafelen met tussendoor een cultureel uitje!

Huisbrand Events heeft voor u alles tot in de puntjes geregeld! Voor een uniek avondje uit tijdens uw verjaardag, jubileum of zomaar. Welke heugelijke reden dan ook.

U krijgt de mooiste stad van uw keuze in al zijn facetten te zien en u komt helemaal ontspannen in het laatste restaurant, waar we u een exquise gerecht serveren! En natuurlijk kondigen we natuurlijk ook nog de winnaar van deze avond aan, die inmiddels van de likeur geniet....

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Uitgebreid 3-gangen diner
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor  7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan