Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht met Bourgondisch Dineren

Details over dit uitje
SpeurtochtBourgondischDineren

Er even helemaal uit in het mooie centrum van een stad in Zuid-Nederland, Brabant of Vlaanderen? Reserveer deze Speurtocht met Bourgondisch dineren van Huisbrand Events en ontdek de stad van uw keuze van A tot Z met vrienden of collega's tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje.

Bij deze speurtocht is het een kwestie van temporiseren! U krijgt van ons een routebeschrijving en een boekje met opdrachten mee. U puzzelt zo alle straatjes, steegjes van de stad af. En u bent altijd net op tijd voor een nieuwe ervaring in weer een ander restaurant. Voorgerecht, hoofdgerecht en natafelen met tussendoor een cultureel uitje!

Huisbrand Events heeft voor u alles tot in de puntjes geregeld! Voor een uniek avondje uit tijdens uw verjaardag, jubileum of zomaar. Welke heugelijke reden dan ook.

U krijgt de mooiste stad van uw keuze in al zijn facetten te zien en u komt helemaal ontspannen in het laatste restaurant, waar we u een exquise gerecht serveren! En natuurlijk kondigen we natuurlijk ook nog de winnaar van deze avond aan, die inmiddels van de likeur geniet....

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Uitgebreid 3-gangen diner
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor  7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan