Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Apeldoorn

Details over dit uitje
Speurtocht Apeldoorn

Een bezoekje aan Apeldoorn is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Is het de hoogste tijd om uw team nieuw leven in te blazen? Of bent u zelf toe aan een stevige schouderklop of misschien wat meer aanzien? Kom dan een speurtocht doen in Apeldoorn! Hier kikkert u en de hele ploeg enorm van op!

Apeldoorn is vanwege haar schitterende parken zeer geschikt om de jacht op de hoofdprijs in te zetten. We struinen in groepjes, aan de hand van een opdrachtenboekje, de stad door. U krijgt allemaal een tasje met lekkers mee. Een professioneel team begeleidt u.
Maar deze stad is niet alleen mooi groen! Natuurlijk kent u Apeldoorn vanwege haar binding met het koningshuis. Alles ademt hier Oranje! Als u slim bent, bereidt u zich alvast voor om uw teamgenoten voor te zijn en met de hoofdprijs naar huis te gaan…

U weet dus al waar Paleis Het Loo staat, naar welke koningin het pretpark in Apeldoorn vernoemd is en wie van het koningshuis in de Grote Kerk is getrouwd! Fluitend wandelt u door deze speurtocht heen. En het mooiste komt aan het eind: van uw collega's, familieleden of teamgenoten krijgt u eeuwige roem toebedeeld!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan