Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour

Details over dit uitje
Smartlappentour

De Smartlappentour van Huisbrand Events is het ultieme bedrijfsuitje of groepsuitje voor iedereen die het echte leven wilt ontdekken. Zingende nachtegaaltjes, smartlappen over verloren liefdes, accordeonmuziek en een stromende biertap zijn de noodzakelijke ingrediënten voor een zeer gezellige middag en avond. Het afsluitende diner zorgt voor extra gezelligheid en een feestelijke einde aan dit arrangement in een stad naar keuze.

16.00 - 18.00 Stadswandeling

We nemen u mee langs de mooiste hofjes, pittoreske grachten en de gezelligste kroegen die nog rijkelijk aanwezig zijn. Halverwege wordt een authentiek kroegje in de stad van uw keuze aangedaan.

18.00 - 19.00 Smartlappen zingen

In een oergezellig café leert u  smartlappen op feestelijke wijze mee te zingen. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen en een virtuoze accordeonist.

19.15 - 21.30 Diner

Om het middaggedeelte met een extra voldaan gevoel af te ronden, bieden wij u een heerlijk 3-gangen diner aan in een gerenommeerd restaurant.

Inclusief:

- Professionele gids
- Pauze in gezellig café
- Accordeonist
- Tekstboekjes
- Locatie stad naar keuze
- Uitgebreid diner naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan