Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Lunch Groningen

Details over dit uitje
Sherlock Holmes Lunch Groningen

Op zoek naar het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje? Beleef een zinderende en mysterieuze ‘detective story’ met je vrienden of collega’s. Deze virtuele city game van Huisbrand Events zorgt voor spanning en sensatie! In teams gaan jullie op pad door de stad om een moordzaak op te lossen. Jullie moeten aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie. De klok tikt door….

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die elkaar moeten beconcurreren. Er is namelijk maar één onderzoeksteam dat het snelst de zaak weet op te lossen. Natuurlijk moet zo’n politieonderzoek wel een beetje afgewisseld worden met wat ontspanning en culinaire verrassingen. De boog kan niet altijd strak gespannen staan! Daarom gaan jullie tijdens het spel ook nog eens heerlijk lunchen in maar liefst drie verschillende restaurants!

Om het hele spel nog wat interessanter te maken zijn er ook nog een aantal foto-opdrachten in het spelprogramma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de beste ‘criminele’ teamfoto? Aan het eind sluiten we af met een leuke prijsuitreiking. Welk team is de beste Sherlock Holmes?

Programma-indicatie:

13.00 -14.00 Voorgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Game deel 1
15.00 -16.00 Hoofdgerecht
16.00 -17.00 Sherlock Holmes Game deel 2
17.00 -17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:

– Tablets
– Enthousiaste begeleiding
– Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
– Een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 – 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 –  > personen € 52,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan