Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner Assen

Details over dit uitje
Sherlock Holmes Dinner Assen

Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega’s en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Huisbrand Events, hèt openlucht avondtheater van de mysterie en hèt groepsuitje voor ‘investigators’ die hun zenuwen in bedwang weten te houden! In teams gaan jullie elkaar beconcurreren om zo snel mogelijk een moordzaak op te lossen. Een tablet is jullie hulp om de diverse locaties in het centrum te vinden die iets met deze zaak te maken hebben.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Er is maar één onderzoeksteam dat het snelst de zaak weet op te lossen. Natuurlijk moet zo’n politieonderzoek wel een beetje afgewisseld worden met wat ontspanning en culinaire verrassingen. De boog kan niet altijd strak gespannen staan! Daarom gaan jullie tijdens het spel ook nog even heerlijk dineren in maar liefst drie verschillende restaurants!

Maar drink niet gelijk een hele fles wijn leeg, want je moet scherp blijven om nieuwe aanwijzingen te vinden. Langzamerhand wordt steeds duidelijker waar het moordwapen kan worden gevonden en welke vingerafdrukken daarop staan! In het laatste restaurant van vanavond wordt een mooie prijs overhandigd aan de echte speurneuzen, het team dat de moordzaak tot in detail heeft weten op te lossen. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Sherlock Holmes Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Sherlock Holmes Game deel 2
22.00 – 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:

– Tablets
– Enthousiaste begeleiding
– Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
– Een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 – 19 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
20 –  > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan