Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game Almere

Details over dit uitje
Sherlock Holmes Tablet Game Almere

Huisbrand Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in Almere. De politie heeft gevraagd of jullie willen helpen om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie het moordwapen en de dader?

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Elk team wordt voorzien van een plattegrond, tablet en een handleiding. In anderhalf uur tijd dienen jullie zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Dit is de enige manier waarop het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen makkelijker wordt. Wie heeft de grootste ‘speurneus’? Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Kronen jullie je tot hét detective-team van de dag? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Inclusief:

- Een tablet per team
- Enthousiaste begeleiding
- Een drankje
- Een prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen: € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan