Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Salsa-Tapas-Swingnight

Details over dit uitje
Salsa-Tapas-Swingnight

Exotisch en tongstrelend, Huisbrand Events organiseert speciaal voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje een Salsa-Tapas Swingnight in een gezellige Nederlandse of Vlaamse stad naar keuze.  Heupwiegend en vingers aflikkend komt u de avond uitstekend door.

17.00 - 18.00 Salsa Workshop

Een Salsa workshop voor beginners is het ideale begin van dit swingende uitje. Een salsa-leraar- of - lerares introduceert u in de wereld van de Latijns-Amerikaanse passie voor de Salsa.

Het ritme van de Merenque doet er nog eens een schepje bovenop. Waant u zich in het Havanna van de jaren 50 waar de salsa als levenskracht iedereen opzweept en waar het zeer plezierig toeven is.

18.15 - 20.30 Spaans Diner

Na de workshop kunt u lui onderuit zakken en napraten over de opgedane ervaringen. Ondertussen krijgt u een variëteit aan Spaanse gerechten voorgeschoteld, de één nog lekkerder dan de ander.

Misschien heeft u hierna alweer zin om met de voetjes van de vloer te gaan!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Locatie centrum stad naar keuze
- Uitgebreid 3-gangen Tapas diner
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan