Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rotterdam en Kinderdijk

Details over dit uitje
Rotterdam en Kinderdijk

Nederland is o.a. bekend om zijn molens. Vandaag bekijkt u ze op de boot met Huisbrand Events in het romantische landschap van Rotterdam en Kinderdijk.

11.00 - 11.30 Koffie en gebak

We starten deze dag met een heerlijk kopje koffie en een vers stuk gebak.

12.00 - 16.00 Kinderdijk

We stappen aan boord van een salonboot. Terwijl we varen over de Nieuwe Maas en de Lek hoort u alles over de bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen en kunt u genieten van de luxe broodjes lunch. Na een uurtje meren we aan bij Kinderdijk. In de plaats Kinderdijk staan maar liefst 19 molens, door UNESCO uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Deze molens worden nog steeds bewoond en uiteraard bekijken we ook een molen van dichtbij. Op de terugvaart, zult u verstillen als u de imposante skyline van Rotterdam ziet!

16.00 - 18.00 City tour Rotterdam

Uw HTG gids leidt u langs deze geweldige wereldhaven, waar schepen zo groot als wolkenkrabbers afgemeerd liggen en waar prachtige oude industriële panden doen denken aan tijden van weleer. We bekijken de indrukwekkende (winkel-)binnenstad van Rotterdam met de Coolsingel, het Hofplein, het Weena, het Schouwburgplein, winkelcentrum Lijnbaan, de Meent en het Beursplein met de Koopgoot. Uiteraard zien we de markante Erasmusbrug. We zien o.a. de watertoren die werd gebouwd in 1873 en was tot 1977 in gebruik. Tegenwoordig zijn in de voormalige wateropslagtanks kantoorunits gevestigd.

18.00 - 19.00 Borrel

Geniet aan het eind van de dag van een heerlijke borrel en praat gezellig na over alles wat u gezien heeft.

Als u het op prijs stelt, kunnen we deze heerlijke dag afsluiten met een vorstelijk diner in een restaurant in Rotterdam of ergens onderweg.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Entree salonboot en bezoek Kinderdijk

- Broodjes lunch tijdens de rondvaart
- Professionele gids tijdens de rondleiding, met jarenlange ervaring
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan