Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Relaxt Rotterdam

Details over dit uitje
Relaxt Rotterdam

In Relaxt Rotterdam, een geheel verzorgde middag van Huisbrand Events, stellen we uw gezelschap voor aan cultuur én sportiviteit in Rotterdam.

Maar we doen veel meer! U krijgt een kijkje in één van de bekende kubuswoningen van Piet Blom!

Voor een leuke middag in het centrum van Rotterdam met vrienden of familie is dit zeker een aanrader!

11.30 - 12.30 uur Lunch

U begint uw bezoek aan Rotterdam met een overheerlijke lunch in een gezellig etablissement. Voor deze dag heeft Huisbrand Events het beste restaurant voor u uitgezocht. Geniet van de verse broodjes en de ontspannen sfeer.

12.45 - 13.30 uur Kijkkubus

De kubuswoningen van architect Piet Blom zijn inmiddels wereldberoemd. U bezoekt één van deze bijzondere woningen uit 1984 en bekijkt de innovatieve vormgeving van deze fraaie architectuur. Een gids vertelt u de leukste details over deze soms gekke maar zeer opvallende kubuswoningen.

13.30 - 15.30 uur Step rondleiding Rotterdam

De sportieve steps van Huisbrand Events zijn handig in het verkeer! Zeker als u een mooi stuk van het centrum wilt gaan zien en onze gids volgt op weg naar nieuwe bezienswaardigheden en belevenissen. Hoor de mooiste verhalen over Rotterdamse monumenten en bekende gebouwen tijdens een steptocht.

15.30 - 16.30 uur Booijmans van Beuningen incl. gids

Tijdens dit ontspannen bezoek aan het Booijmans van Beuningen krijgt u een rondleiding van een professionele gids die u van alles kan vertellen over de diverse collecties die in het gebouw te bezichtigen zijn. Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen geeft een compleet beeld van Nederlandse- en Europese topstukken. Monet, Rembrandt en Van Gogh , Dalí en Christo, het zijn maar een paar van de kunstenaars wiens werk in dit museum uitvoerig te bezichtigen is.

Bovenvermelde tijden zijn indicatief. Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook in een andere volgorde of samenstelling te boeken.

Inclusief:

- Compleet verzorgde lunch

- Rondleiding Kijkkubus

- Steprondleiding inclusief gids

- Bezoek Museum Booijmans van Beuningen

- Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan