Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars quiz Amsterdam

Details over dit uitje
Ranking the Stars quiz Amsterdam

Vanaf nu ook bij Huisbrand Events te boeken; de hilarische Ranking the Stars quiz! Bent u klaar om uw vrienden of collega's te ranken? Alle geheimen zullen bloot komen te liggen. Maak uw borst maar nat voor een super gezellige middag!

Willen jullie een nog hechter team op werk of heeft u absoluut geen geheimen voor uw vrienden, dan is dit echt hét perfecte uitje om te boeken!

Een aantal dagen voor het spel vullen alle deelnemers de vragenlijsten in. Hier beantwoordt u vragen over uzelf en zal u uw collega’s of vrienden moeten ‘ranken’. Denk maar eens goed na over vragen als: Wie er het beste kan koken (en uiteraard ook wie het slechtste), wie de meest ideale schoonzoon of schoondochter is en wie de grootste chaoot is binnen jullie gezelschap.  Uiteraard kunt u bij Huisbrand Events de vragen voor jullie quiz geheel naar eigen wens aanpassen.  De uitkomsten zullen resulteren in een spectaculaire en hilarische Ranking the Stars quiz!

In twee- of drietallen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welk team kan het beste ranken? Tijdens het spel spelen we verschillende rondes om punten te verdienen. De quizmaster zal een aantal open vragen aan de groepen stellen en daarnaast worden natuurlijk de gemaakte rankings behandeld. Een hilarische quiz is gegarandeerd!

Uiteraard zal aan het eind van de quiz de winnaar bekend gemaakt worden! Krijgt uw team de eeuwige roem?

Inclusief:

- Quizmaster

- Leuke prijs voor de winnaar

- Toplocatie in het centrum

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan