Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Nijmegen

Details over dit uitje
PubQuiz in Nijmegen

Van Groningen tot Maastricht en van Brugge tot Enschede, de PubQuiz van Huisbrand Events laat iedereen genieten van een uniek quizprograma, een cross-over tussen Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, gepresenteerd door een superenthousiaste quizmaster die alles eindjes aan elkaar praat. Actuele vragen worden afgewisseld met de mooiste muziekfragmenten waarna we uw kennis over popmuziek eens even flink op de proef stelen.

Een rondje BN-ers, een rondje hints zodat u de antwoorden aan elkaar moet gaan uitbeelden, alles komt voorbij tijdens deze gezellige PubQuiz inclusief de laatste actualiteiten. De quiz wordt gespeeld in teams of koppels en u speelt uiteindelijk om de Huisbrand Events hoofdprijs.

Onze quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om uw groepsuitje in de steigers te zetten!

Inclusief:

- Een enthousiaste Quizpresentator
- Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
- Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
- Een sfeervolle locatie in een stad naar keuze
- Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Prijs:

15 - 19 personen: € 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 39 personen: € 21,50 p.p. excl. BTW
40 -  >  personen: € 19,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan