Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Diner

Details over dit uitje
Pubquiz Diner

In elke grote stad in Nederland of België boekt u de PubQuiz Dinerspel van Huisbrand Events. Speciaal voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren wij een gezellige cross-over tussen Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, twee van de leukste themaquizzen die er bestaan met tussendoor een super lekker diner. U speelt in teams tegen elkaar en luistert naar de mooiste Hollandse hits en geeft antwoord op ludieke en actuele vragen.

Het raden van een uitvoerende artiest of een bandnaam is niet het enige dat u tijdens deze quiz gaat doen, wij stellen u actuele vragen over sportieve events en BN-ers. Wat pikt u toch een hoop mee als u naar RTL boulevard kijkt, terwijl u helemaal niet van dat programma houdt, of stiekem toch?

In het spelonderdeel ‘Hints’, gaat u de antwoorden aan elkaar uitbeelden. Dat zorgt uiteraard voor een hoop hilarische momenten.

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Dit Dinerspel is de leukste en lekkerste manier om uw groepsuitje of vrijgezellenfeestje in de door u gekozen stad gezellig te dineren en te genieten.

Inclusief:

– Een superenthousiaste Quizpresentator
– Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
– Een prijs voor het winnende team
– 3-gangen diner
– Een sfeervolle locatie in centrum van de door u gekozen stad
– Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Prijs:

10 – 14 personen € 57,50  NU € 53,50 p.p. excl. 9% BTW
15 – 29 personen € 55,50 NU € 51,50 p.p. excl. 9% BTW
30 –  >  personen € 53,50 NU € 49,50 p.p. excl. 9% BTW

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Bezorgkosten:

Voor de bezorgkosten van de materialen rekenen we € 100,- excl. BTW. In de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen en Noord-Brabant en de stad Maastricht vervallen deze kosten.

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw quiz? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan