Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Boot

Details over dit uitje
Popquiz Boot

Even lekker ontspannen op het water en ook nog aan een populaire quiz meedoen? Reserveer uw bedrijfsuitje of groepsuitje door aan boord te stappen van onze Poquiz Cruise, het beste alternatief voor uw bedrijfsevent. De Huisbrand Events Popquiz boot ligt op diverse plaatsen in Nederland en België voor u klaar voor een feestelijke en gezellige cruise. Trossen los!

Wij varen met u 2 uur rondom de door u uitgekozen stad en spelen met u gedurende 1,5 uur de quiz.

Vertel ons alles wat u weet over muziek, bandjes en artiesten uit binnen- en buitenland. Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op uw wensen afstemmen. Welke categorie kiest u?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Laat zien hoeveel u daadwerkelijk weet van bands en popgroepen als Queen, Take That, The Script en andere artiesten. De vragen en muzieknummers worden op u afgevuurd door onze eigen enthousiaste showmaster.

Uw gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen.

Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits van vroeger en nu uit de speakers knallen. Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel?

Geniet het water, de lekkerste hapjes en drankjes en de muzieknummers van vroeger en nu die we ten gehore brengen! Meezingen is verplicht!

Inclusief:

- Privéboot en schipper
- Enthousiaste quizmaster
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
- Nootjes en zoutjes op tafel
- Prijsje voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan