Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokerworkshop – Diner

Details over dit uitje
Pokerworkshop – Diner

Vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje een kickstart geven? Reserveer dit complete pokerarrangement van Huisbrand Events in een stad in Nederland of België en leer op een gezellige locatie in de stad wat het is om professioneel te bluffen. De zonnebril mag uiteraard meegenomen worden maar is niet verplicht.

Poker is in korte tijd in populariteit gestegen, vooral online. Maar het leukste is nog steeds om uw opponenten in de ogen te kijken! Nog leuker als het om uw eigen collega’s of vrienden gaat…

17.00 – 20.00 Pokerworkshop

Op een schitterende locatie in het centrum van de door u gekozen stad worden de tafels opgesteld en krijgt u eerst een korte stoomcursus pokeren. Alle tactieken komen uitgebreid aan bod, zodat u hopelijk vanavond uw concurrenten achter u laat!

Geniet van een lekker hapje en drankje en stoom door naar de grote pokerwedstrijd van deze avond.

20.00 – 22.00 Diner

Na afloop schuift u aan tafel voor een heerlijk 3-gangen diner en bepalen we wie de uiteindelijke winnaar is van deze pokerworkshop. Natuurlijk ontvangt hij of zij een leuk cadeau voor thuis. Schud de kaarten… en veel plezier!

Inclusief:

– 3 uur pokerplezier
– Maximaal 10 deelnemers per tafel
– Professionele poker chips
– Playing cards
– Professionele pokerleraar
– Cadeau voor de winnaar
– Een uitgebreid 3 gangen diner
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor  7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan