Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hart van Nederland

Details over dit uitje
Hart van Nederland

Beleef het kloppende hart van de Veluwe!

10.00 - 10.30 Ontvangst op Paleis 't Loo

Beleef het kloppende hart van de Veluwe! U wordt ontvangen op paleis Het Loo bij Apeldoorn met een kopje koffie en een heerlijk gebakje.

10.30 - 13.00 Rondleiding/ bezichtiging Paleis 't Loo

Na de koffie krijgt u een rondleiding door het voormalige, meer dan 3 eeuwen oude, Koninklijke Paleis, aan de rand van Apeldoorn. Proef de sfeer van meer dan 300 jaar bewoning door de Oranjes. Schrijd door de prachtige vertrekken en bekijk de indrukwekkende museumcollectie. Maar ook de prachtige, volledig gereconstrueerde 17e eeuwse ommuurde paleistuinen zijn een lust voor het oog!

13.00 - 14.30 Lunch in Paleis Het Loo

Tussen de middag gebruiken we een vorstelijke lunch op het paleis.

15.00 - 17.00 Bezoek Kröller-Müller Museum

Na de lunch gaat u op eigen gelegenheid u naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar we het Kröller-Müller Museum bezoeken. Dit prachtige museum bezit een wereldberoemde collectie van voornamelijk 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst. Hier hangt een groot deel van het werk van Vincent van Gogh! Maar ook de beeldentuin is zeer indrukwekkend. u kunt zelf een kijkje nemen om het museum te ontdekken.

Deze tour is alleen mogelijk van dinsdag t/m zondag.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Entree Kröller-Müller Museum en tuin
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan