Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Nijmegen op z’n Best

Details over dit uitje
Nijmegen op z’n Best

‘Nijmegen op z’n Best’. Dit arrangement van Huisbrand Events laat u genieten van die bezienswaardigheden, waar Nijmegen om bekend staat! Geniet van een fietstocht met gids, lunch, museum Valkhof, bierproeverij in de stadsbrouwerij.

10.30 – 11.00 uur Koffie & gebak

Welkom bij deze unieke rondleiding door de mooie binnenstad van Nijmegen. Huisbrand Events neemt u mee naar deze Oud-Romeinse stad, waar nog vele restanten van eeuwen geleden te vinden zijn! U wordt verwelkomd met een lekker kopje koffie en een stukje gebak waarna we u meenemen naar het bekende museum van Nijmegen, het Valkenhof.

11.00 – 13.00 uur Fietstocht

Onder leiding van een professionele gids stapt u op de fiets en bekijkt u de omgeving van Nijmegen op een ontspannen manier. Hier en daar stoppen we even om fraaie anekdotes te vertellen over de monumenten waar u langs komt.

13.00 – 14.15 uur Lunch

Natuurlijk hebben we het lekkerste restaurant in het centrum van Nijmegen voor u uitgezocht voor een eersteklas lunch, waar verse gerechten op het menu staan.

14.30 – 15.45 uur Bezoek Museum het Valkhof

Een bezoekje aan Nijmegen kan niet zonder een kijkje in dit museum. De samenvoeging van een grote archeologische verzameling en collecties op het gebied van de oude kunst en moderne kunst geeft het museum een heel eigen sfeer en signatuur. Tijdens uw bezoek ziet u de mooiste overgebleven kunstobjecten uit lang vervlogen tijden.

16.00 – 17.30 uur Bezoek Stadsbrouwerij met rondleiding en bierproeverij

De originele stadsbrouwerij wordt omschreven als ‘een levend museum’. Hier wordt ambachtelijk bier geschonken en wordt het gerstenat verwerkt in azijn en mosterd. Een gids neemt u mee op sleeptouw door deze gezellige brouwerij waarna u diverse ‘pintjes’ gaat proeven. Proost!

Inclusief:

– Professionele gidsen

– Uitgebreide lunch

– Fietstocht door Nijmegen

– Entree museum Valkenhof

– Entree stadsbrouwerij

– Bierproeverij

– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 62,50 p.p. excl. BTW

15 –  > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

 

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan