9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 40 reviews
088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Nijmegen op z’n Best

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Nijmegen op z’n Best

‘Nijmegen op z’n Best’. Dit arrangement van Huisbrand Events laat u genieten van die bezienswaardigheden, waar Nijmegen om bekend staat! Geniet van een fietstocht met gids, lunch, museum Valkhof, bierproeverij in de stadsbrouwerij.

10.30 – 11.00 uur Koffie & gebak

Welkom bij deze unieke rondleiding door de mooie binnenstad van Nijmegen. Huisbrand Events neemt u mee naar deze Oud-Romeinse stad, waar nog vele restanten van eeuwen geleden te vinden zijn! U wordt verwelkomd met een lekker kopje koffie en een stukje gebak waarna we u meenemen naar het bekende museum van Nijmegen, het Valkenhof.

11.00 – 13.00 uur Fietstocht

Onder leiding van een professionele gids stapt u op de fiets en bekijkt u de omgeving van Nijmegen op een ontspannen manier. Hier en daar stoppen we even om fraaie anekdotes te vertellen over de monumenten waar u langs komt.

13.00 – 14.15 uur Lunch

Natuurlijk hebben we het lekkerste restaurant in het centrum van Nijmegen voor u uitgezocht voor een eersteklas lunch, waar verse gerechten op het menu staan.

14.30 – 15.45 uur Bezoek Museum het Valkhof

Een bezoekje aan Nijmegen kan niet zonder een kijkje in dit museum. De samenvoeging van een grote archeologische verzameling en collecties op het gebied van de oude kunst en moderne kunst geeft het museum een heel eigen sfeer en signatuur. Tijdens uw bezoek ziet u de mooiste overgebleven kunstobjecten uit lang vervlogen tijden.

16.00 – 17.30 uur Bezoek Stadsbrouwerij met rondleiding en bierproeverij

De originele stadsbrouwerij wordt omschreven als ‘een levend museum’. Hier wordt ambachtelijk bier geschonken en wordt het gerstenat verwerkt in azijn en mosterd. Een gids neemt u mee op sleeptouw door deze gezellige brouwerij waarna u diverse ‘pintjes’ gaat proeven. Proost!

Inclusief:

– Professionele gidsen

– Uitgebreide lunch

– Fietstocht door Nijmegen

– Entree museum Valkenhof

– Entree stadsbrouwerij

– Bierproeverij

– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 62,50 p.p. excl. BTW

15 –  > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

 

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan