Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Mooi Maastricht

Details over dit uitje
Mooi Maastricht

Huisbrand Events neemt u in 'Mooi Maastricht' mee naar de prachtige St. Servaas en de fraaie mergelgrotten. Tijdens uw uitje in de stad, inclusief lunch en rondvaart, ziet u het beste dat Maastricht te bieden heeft!

10.00 - 10.30 uur Koffie en Gebak

Begin uw majestueuze bezoek aan Maastricht met een vers kopje koffie en een stukje gebak of vlaai. Vandaag laten wij u het mooiste zien dat de stad te bieden heeft, van religieuze kunstvoorwerpen tot donkere spelonken en verder! De professionele gids zal zich weldra bij u voegen om alvast een korte inleiding te geven over hetgeen u vandaag allemaal gaat zien!

10.45 - 12.30 uur Bezoek Sint Servaas Basiliek inclusief bezoek schatkamer

Dan is het tijd aan een bezoek aan de bekende Basiliek Sint Servaas, één van de bekendste basilieken van Nederland. In de schatkamer zijn allerlei bijzondere kunstvoorwerpen te bewonderen. Allereerst is er een verzameling voorwerpen te bezichtigen die betrekking hebben op heilige Sint Servaas of die aan hem toegeschreven worden, zoals het grote vergulde borstbeeld uit 1580 met een schedelreliek van de heilige, het borstkruis, de pelgrimsstaf, de bisschopsstaf, de kelk met draagaltaar, het zegel en de drinkbeker.

De kostbaarste schat is de zogenaamde 'Noodkist', het schrijn van Sint Servaas. 

12.30 - 13.45 uur Lunch

Geniet daarna van een voortreffelijke lunch in het centrum van de stad. Verse gerechten staan op het menu.

14.00 - 17.00 uur Rondvaart met Grottenbezoek

Heerlijk ontspannen een stukje varen over de Maas is een groot genot. Na een tijdje varen stapt u van boord en wandelt u een stukje de St. Pietersberg op. Daar maakt u een tocht van ongeveer een uur door de mergelgrotten, onder leiding van een professionele gids. De rondvaart wordt na uw rondleiding in de grotten voortgezet. U stapt weer aan wal in het centrum van Maastricht. Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids

- Bezoek St. Servaas en schatkamer

- Uitgebreide Lunch

- Rondvaart en rondleiding mergelgrot

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. 

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

15 -  > personen € 55,00 p.p. excl. BTW

 

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

 

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

 

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan